Κατασκευή ιστοσελίδας
Bookmark and Share
Το "Asimenia-Studios" είναι μια επιχείρηση εστίασης και διαμονής, δίπλα στην παραλία. Αποτελεί κατάλυμα κατηγορίας 3 κλειδιών, παρέχοντας όλες τις ανέσεις που οι ταξιδιώτες προσβλέπουν. Βρίσκεται στο χωριό Αχλάδι και συγκεκριμένα στην παραλία Φραγκάκη, 3 χλμ. βόρεια από την παραλία της Αγίας Άννας στο νησί της Εύβοιας. Η παραλία η οποία περιβάλλεται από πευκοδάση με εξαιρετική ομορφιά, τα οποία φτάνουν έως το κύμα και σε συνδυασμό με τα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου, αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Αποτελεί μοναδικό προορισμό για οικογενειακές διακοπές, ήσυχες και ξέγνοιαστες. Στην ίδια περιοχή ανήκει και η μαγευτική παραλία του Πρασιδίου η οποία καταλήγει σε έναν μοναδικό για την ομορφιά του όρμο το Μελίσσι, στον οποίο δεσπόζει επιβλητικά η βραχονησίδα Πρασσού. Από μέρους μας, σας προσφέρουμε περιποιημένα, καθαρά δωμάτια για χαλάρωση και αξέχαστες διακοπές σε ένα όμορφο, καθαρό, υγιεινό και οικολογικό περιβάλλον. Επίσης στην καφετέρια μας θα απολαύσετε τον καφέ σας πριν ή μετά το μπάνιο σας, αλλά και κατά την διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας. Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία μας ζητήσετε και θα σας ενημερώσουμε σχετικά σε οτιδήποτε θέλετε να μάθετε. Εμείς θα σας πούμε που μπορείτε να βρείτε καλό φαγητό, ποτό ή που θα διασκεδάσετε ανάλογα με την διάθεσή σας και την οικονομική σας άνεση. Η παραλία Φραγκάκη διαθέτει Ταβέρνες, Ουζερί και μπαρ. Όσοι έρχονται εδώ, αισθάνονται ότι είναι στο σωστό μέρος, ελπίζουμε να είστε και εσείς, ένας από αυτούς.
Πολιτική Ακύρωσης Κράτησης


εάν η ακύρωση συμβεί:

απο 22 ή περισσοτέρων ημερών πριν την άφιξη σας, τότε η προκαταβολή σας επιστρέφεται (τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς)
* * * * *
μεταξύ 14 και 21 ημερών πριν την άφιξη σας, τότε σας επιστρέφεται το 50% της προκαταβολής (τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς)
* * * * *
μέχρι και 13 ημέρες πριν την άφιξη σας, τότε δεν σας επιστρέφεται το ποσό της προκαταβολής.


%

Προκαταβολή - πληρωμές

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ
(κλικ εδώ, για να μεταβείτε στην σελίδα επικοινωνίας...)

%

Σημειώσεις

Ειδικές προσφορές γίνονται ανάλογα την περίοδο, την διάρκεια παραμονής, την διαθεσιμότητα, και τον αριθμό των ατόμων.
Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περαιτέρω πληροφορίες.
Copyright 2009 - Asimenia apartments. All Rights Reserved. All the information, company’s presentation and profile, is provided and stated by the company’s owner or manager who is fully responsible.

Συνδεδεμένοι Επισκέπτες:
Web Page Maker, create your own web pages.