Κατασκευή ιστοσελίδας
Bookmark and Share
Το "Asimenia-Studios", αποτελείται από ένα τρίκλινο και τέσσερα δίκλινα διαμερίσματα, χτισμένα μέσα σ’ έναν ηλιόλουστο, καταπράσινο τοπίο που πλημμυρίζει την ψυχή με χρώματα και ευωδιές.
Το κάθε διαμέρισμα είναι ένας μεγάλος ενιαίος χώρος και το μπάνιο που μπορούν να φιλοξενήσουν 2 έως 3 άτομα και αποτελούν τον ιδανικό χώρο για οικογένειες. Επιπλέον κρεββάτια μπορούν να προστεθούν στους παραπάνω χώρους (επιβάρυνση +20%), για τους μικρότερους επισκέπτες.
Η κουζίνα, είναι εξοπλισμένη με όλες τις απαραίτητες συσκευές: ψυγείο, κουζίνα, φουρνάκι και τα μαγειρικά σκεύη για την προετοιμασία γευμάτων.
Οι πλατιές βεράντες αποτελούν για το κάθε διαμέρισμα έναν ακόμα λειτουργικό χώρο για δροσερές καλοκαιρινές στιγμές.
Παροχές Δωματίων:

8 Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι
8 Καταπληκτική θέα
8 Κλιματισμός
8 Τηλεόραση
8 Μπάνιο / Ντους
8 Εξοπλισμένη Κουζίνα
8 Ψυγείο
8 Ηλεκτρικές Συσκευές
8 Σκεύη
8 Βεράντα
Copyright 2009 - Asimenia Studios. All Rights Reserved. All the information, company’s presentation and profile, is provided and stated by the company’s owner or manager who is fully responsible.

Συνδεδεμένοι Επισκέπτες:
Η ΑΦΙΞΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 2:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ Η ANAXΩΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Για χρήση του διαμερίσματος μέχρι τις 6:00 το απόγευμα, είναι δυνατή μόνο όταν υπάρχει διαθεσιμότητα και χρεώνεται επιπλέον 50% της τιμής του διαμερίσματος. Μετά τις 6:00 η χρέωση είναι πλήρους ημέρας διαμονής.

Web Page Maker, create your own web pages.